Αίθουσα ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ

Από την Πέμπτη 11/10 έως και την Τετάρτη 17/10.Ώρα προβολής:22:00.Από την Πέμπτη 18/10 έως και την Τετάρτη 24/10. Ώρα προβολής:18:00.Τιμές εισιτηρίων:7,00€ και 5,00€( παιδικό έως 10 ετών, φοιτητικό,άνεργοι,πολύτεκνοι, Α.Μ.Ε.Α. και άνω των 65 ετών). Κάθε Δευτέρα και Τρίτη γενική είσοδος 5,00€ και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη ένα εισιτήριο των 7,00€ για 2 άτομα (1+1).Από την Παρασκευή έως την Κυριακή για τις μεταγλωττισμένες ταινίες, γενική είσοδος 5,00€.Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη εκδίδονται μόνο εισιτήρια των 7,00€.

Ο ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ

Ο Εξαφανισμένος Φάκελος 
Fleuve Noir / Black Tide

 

Αστυνομική 2018 | Έγχρ. | Διάρκεια: 113'

 

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ερίκ Ζονκά με τους: Βενσάν Κασέλ, Ρομέν Ντιρίς, Σαντρίν Κιμπερλέν

Ένας έμπειρος μα αλκοολικός και αντικοινωνικός αστυνομικός αναλαμβάνει να εξιχνιάσει την εξαφάνιση ενός εφήβου.

Αναλυτική κριτική 
από Χρήστο Μήτση

Καλοδεχούμενη επιστροφή του Ερίκ Ζονκά («Η Ονειρεμένη Ζωή των Αγγέλων») στη σκηνοθετική δράση με ένα αστυνομικό θρίλερ στιβαρό αλλά υπερβολικά φορτωμένο διανοουμενίστικες ιδέες. 

Πειστικό μυστήριο, στρωτή ανάπτυξη πλοκής, ρεαλιστική ατμόσφαιρα κι ένας ενδιαφέρων πρωταγωνιστικός ρόλος σηματοδοτούν την καλοδεχούμενη επιστροφή του Ερίκ Ζονκά («Η Ονειρεμένη Ζωή των Αγγέλων») στη σκηνοθετική δράση με ένα αστυνομικό θρίλερ στιβαρό αλλά υπερβολικά φορτωμένο διανοουμενίστικες ιδέες.

Με μόλις δύο μέτριες ταινίες («Le Petit Voleur», «Julia») στην εικοσαετία, η οποία ακολούθησε το εξαιρετικό ντεμπούτο του «Η Ονειρεμένη Ζωή των Αγγέλων», ο Ερίκ Ζονκά ξαναβρίσκει τη φόρμα του διασκευάζοντας ένα crime novel του Ισραηλινού Ντρορ Μισανί. Πρωταγωνιστής του άλλος ένας ταλαιπωρημένος από τους δαίμονές του αστυνομικός, ο αλκοολικός και αντικοινωνικός Φρανσουά, ο οποίος αναλαμβάνει να εξιχνιάσει την εξαφάνιση ενός εφήβου. Στην έρευνα θα μπλεχτεί η μητέρα του αγνοούμενου, ένας πρώην καθηγητής του αλλά κι ένας συνάδελφος του Φρανσουά, που θέλει να στρέψει αλλού τις υποψίες ενοχής. 


Η υπόθεση θα εξελιχτεί, όπως σε όλα τα μυθιστορήματα και τις ταινίες του είδους, με λανθασμένα στοιχεία, ανατροπές και νέα αδιέξοδα. Εκτός από την παρουσία ενός κομβικής σημασίας χαρακτήρα, ο οποίος μοιάζει να βρίσκεται στο κέντρο της πλοκής (κυρίως) για να σχολιάσει τη σχέση ζωής - τέχνης και πραγματικότητας - αναπαράστασης, αυτό το στιβαρό αλλά υπερβολικά φορτωμένο με διανοουμενίστικες ιδέες αστυνομικό θρίλερ προσπαθεί να κάνει την διαφορά με το πειστικό μυστήριο, τη ρεαλιστική ατμόσφαιρα κι έναν ενδιαφέροντα, ερμηνευτικά ριψοκίνδυνο πρώτο ρόλο που θα διχάσει. 


ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ: AΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝΤοποθεσία

Τα κινηματοθέατρα βρίσκονται στο κέντρο του Αιγάλεω, μόλις 5 λεπτά από το Μετρό. Δείτε αναλυτικές οδηγίες εδώ.

Διεύθυνση

  • Κουντουριώτου 40 - Μυριοφύτου 55, 12242 Αιγάλεω
  • 210-5911390 - 6932982051
  • 210-5911960

Μείνετε συντονισμένοι!

Ενημερωθείτε για όλες τις μελλοντικές θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές, εκδηλώσεις, νέα, ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς!

  Ακολουθήστε μας στο Facebook!
  Newsletter - Διαγωνισμοί!