ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΑ Λ.Κ Ρ.Β.
Facebook
ΣΗΜΕΡΑ

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΤΑ 3 ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

Αίθουσα: ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΤΑ 3 ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

Μια φορά και έναν καιρό … Τα 3 Παραμύθια. Μια υπέροχη μουσικoθεατρική παράσταση με τα 3 ξεχωριστά κλασικά Παραμύθια : ο Παπουτσωμένος Γάτος ,τα 3 Γουρουνάκια και η Κοκκινοσκουφίτσα . Μέσα από την δράση, τις διάφορες κωμικές καταστάσεις, τη μουσική ,τα τραγούδια και όλο τον σκηνικό διάκοσμο βγαίνει όλη εκείνη η ομορφιά των αισθημάτων, που γεννά το κάθε παραμύθι.


ΠΡΟΣΕΧΩΣ

SANKARA MAGIC ILLUSIONS

Αίθουσα: ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ

SANKARA MAGIC ILLUSIONS

Με σεβασμό στις απαιτήσεις των θεατών και με αγάπη στο καλό θέαμα υψηλών προδιαγραφών, ο κορυφαίος Έλληνας Μάγος Σανκαρα και η ομάδα του έρχονται για να παρουσιάσουν ένα μοναδικό θέαμα μαγείας και ψευδαισθήσεων για όλη την οικογένεια. Αντικείμενα που αιωρούνται, άνθρωποι που εξαφανιζονται και μεταμορφώνονται σε σκόνη,καθώς και η παρτενέρ του Σανκάρα που είτε περνάει μέσα από το σώμα του είτε αιωρείται, είναι μερικά από τα θεάματα που θα απολαύσουν μικροί και μεγάλοι.


ΠΡΟΣΕΧΩΣ

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ

Αίθουσα: ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ

Το αλληγορικό παραμύθι του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ σε μια θεατρική εκδοχή για παιδιά, η οποία αναδεικνύει τις πανανθρώπινες αξίες της φιλίας, της αγάπης και της ανιδιοτέλειας. Ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων θα μας χαρίσει στιγμές γέλιου αλλά και μεγάλης συγκίνησης! Μέσα από τα ταξίδια του θα μας μάθει πολλά πράγματα,αλλά κυρίως να βλέπουμε πάντα με τα μάτια της καρδιάς! Στον ρόλο του αφηγητή χαρίζει την φωνή του ο αγαπημένος μας Σπύρος Μπιμπίλας.


ΠΡΟΣΕΧΩΣ

ΜΙΚΡΟΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ

Αίθουσα: ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ

ΜΙΚΡΟΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ

Η μικρή Σοφία είναι πολύ λυπημένη σήμερα. Είχε μια δύσκολη μέρα στο σχολείο. Μιλάει πολύ και δεν χαμογελά ποτέ και γι' αυτό δεν έχει καθόλου φίλους. Ξαφνικά η κυρία Άμπρα Κατάμπρα εμφανίζεται και με τη βοήθεια των φίλων της, του κυρίου Κατσούφη, της κυρίας Γελαστούλας, του κυρίου Πολυλογά, του Κυρίου Δυνατού αλλά και των παιδιών που παρακολουθούν την παράσταση θα τη βοηθήσει να βρει και πάλι τη χαρά με τη δύναμη της φιλίας!