ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΑ Λ.Κ Ρ.Β.
All Good?

ΠΙΝΟΚΙΟ...ΞΥΛΟ ΑΠΕΛΕΚΗΤΟ

Αίθουσα: ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ

ΠΙΝΟΚΙΟ...ΞΥΛΟ ΑΠΕΛΕΚΗΤΟ

O γεμάτος περιέργεια, καλόκαρδος και ευκολόπιστος άπειρος και άτακτος ξύλινος κούκλος που ακούει στο όνομα Πινόκιο είναι αδιαμφισβήτητα ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών. Μια μαριονέτα που παρασύρεται σε περιπέτειες που δεν μπορείς να φανταστείς. Η ισχυρή του θέληση να πετύχει , να κερδίσει τη ζωή τον ωθεί να παλέψει με την πονηριά της αλεπούς με την καταπίεση του εκμεταλλευτή Φαγοφωτιά με την κουτοπονηριά του Γάτου και τέλος να σώσει τον κουκλοποιό πατέρα του Τζεπέτο από τη φάλαινα.


A4

Αίθουσα: ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

A4

Ο Δημήτρης Δημόπουλος επιστρέφει στο Αιγάλεω για μόνο μία παράσταση με τον νέο σταντ-απ μονόλογό του με τα πιο εξομολογητικά κείμενα του ως τώρα και με τίτλο Α4.


ΑΛΑΝΤΙΝ THE SHOW

Αίθουσα: ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ

ΑΛΑΝΤΙΝ THE SHOW

«ΑΛΑΝΤΙΝ THE SHOW» ιπτάμενα μαγικά χαλιά, μυστηριώδεις μάγοι, χορευτές, εναέριοι ακροβάτες σε ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα. Πετάμε πάνω στο μαγικό χαλί, γινόμαστε φίλοι με το Τζίνι, χορεύουμε και τραγουδάμε για τη χαρά της ζωής. Ένα μαγευτικό show μας ταξιδεύει στην μακρινή Ανατολή, μας μιλάει για τη μαγεία που κρύβουμε μέσα μας και τη δύναμη της φιλίας και της καλοσύνης. Με ένα νέο υπέροχο θίασο και νέες μαγικές εκπλήξεις που θα σας συναρπάσουν. Το πιο αγαπημένο έργο της Παγκόσμιας λογοτεχνίας, που έχει


ΟΙ ΔΡΟΣΟΥΛΙΤΕΣ

Αίθουσα: ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ

ΟΙ ΔΡΟΣΟΥΛΙΤΕΣ

Όλα θα αλλάξουν στην περιοχή του Φραγκοκάστελλου..! Οι παραλίες, τα δέντρα, ακόμα και το ίδιο το Κάστρο θα το γκρεμίσουν..! Δυο μεγάλοι και τρανοί αγοραστές θέλουν να βγάλουν.. πετρέλαιο..! Θα μπορέσει ο μικρός Μανωλιός να υπερασπιστεί το χωριό του και το Κάστρο του Φραγκοκάστελλου μαζί με τους κατοίκους, σαν σύγχρονοι.. Δροσουλίτες;


Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ

Αίθουσα: ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ

Το αλληγορικό παραμύθι του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ σε μια θεατρική εκδοχή για παιδιά, η οποία αναδεικνύει τις πανανθρώπινες αξίες της φιλίας, της αγάπης και της ανιδιοτέλειας. Ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων θα μας χαρίσει στιγμές γέλιου αλλά και μεγάλης συγκίνησης! Μέσα από τα ταξίδια του θα μας μάθει πολλά πράγματα,αλλά κυρίως να βλέπουμε πάντα με τα μάτια της καρδιάς! Στον ρόλο του αφηγητή χαρίζει την φωνή του ο αγαπημένος μας Σπύρος Μπιμπίλας.


ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑΡΑΤΣΑ

Αίθουσα: ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑΡΑΤΣΑ

Μια παρέα στην ταράτσα! Διαφορετικοί άνθρωποι, με άλλες αφετηρίες, άλλα ζητούμενα και διαφορετικές αναφορές, αναζητούν μια νέα έξοδο κινδύνου στην εποχή των μεγάλων εκπτώσεων. Ένα μουσικό, σατιρικό ραντεβού με πολλή μουσική και αστείρευτο γέλιο. Κείμενα και τραγούδια έκπληξη σε ένα θέαμα υψηλών αξιώσεων με τη σκηνοθετική ματιά του Χρήστου Μουστάκα.Η Ten Arts productions για άλλη μια σεζόν στέκεται απέναντι στην αδιαφορία και τον φόβο για το διαφορετικό.


ΜΙΚΡΟΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ

Αίθουσα: ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ

ΜΙΚΡΟΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ

Η μικρή Σοφία είναι πολύ λυπημένη σήμερα. Είχε μια δύσκολη μέρα στο σχολείο. Μιλάει πολύ και δεν χαμογελά ποτέ και γι' αυτό δεν έχει καθόλου φίλους. Ξαφνικά η κυρία Άμπρα Κατάμπρα εμφανίζεται και με τη βοήθεια των φίλων της, του κυρίου Κατσούφη, της κυρίας Γελαστούλας, του κυρίου Πολυλογά, του Κυρίου Δυνατού αλλά και των παιδιών που παρακολουθούν την παράσταση θα τη βοηθήσει να βρει και πάλι τη χαρά με τη δύναμη της φιλίας!


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΟΥΒΕΛΑΣ BEST OF STAND UP COMEDY

Αίθουσα: ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΟΥΒΕΛΑΣ BEST OF STAND UP COMEDY

Η Ifaistos Fireworks.gr Productions και τα κινηματοθέατρα 'Λάμπρος Κωνσταντάρας - Ρένα Βλαχοπούλου', παρουσιάζουν τον Αλέξανδρο Τσουβέλα την Παρασκευή 17 Νοέμβρη σε μια μοναδική παράσταση! Τιμή εισιτηρίου με προπώληση: 15,00€. Την ημέρα της παράστασης: 18,00€.


Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ

Αίθουσα: ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ

Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ

Μια φορά κι έναν καιρό, στο λαμπρό κάστρο μιας μακρινής χώρας, ζούσε ένας πρίγκιπας. Εάν και είχε ότι επιθυμούσε η καρδιά του, ο πρίγκιπας ήταν κακομαθημένος, εγωιστής και σκληρόκαρδος. Μία χειμωνιάτικη νύχτα, θα εμφανιστεί στο κάστρο μία μάγισσα, που ζητά καταφύγιο και ως αντάλλαγμα θα του δωρίσει ένα τριαντάφυλλο. Όμως, εκείνος θα αρνηθεί.. Η μάγισσα, για να τιμωρήσει την αλαζονεία του πρίγκιπα,του κάνει μάγια και τον μεταμορφώνει σε ένα άσχημο τέρας. Θα του δώσει, όμως, έναν καθρέφτη για να βλέπει τι


Η ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ

Αίθουσα: ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ

Η ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ

Η Ερατώ -η νοικοκυρά από κάτω- μιλάει για τον έρωτα, την απόρριψη, την προδοσία, τη βαναυσότητα σε βάρος των γυναικών, τους διεφθαρμένους δημόσιους λειτουργούς, την έλλειψη αυτοεκτίμησης. Με υπομονή και στωικότητα ζει στο περιθώριο, μέχρι την ημέρα που στο από πάνω διαμέρισμα μετακομίζει μια πόρνη. Και τότε….. ‘’


1  |  2    »