ΑΡΧΕΙΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ - ΠΡΟΒΟΛΩΝ

Αίθουσα ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

Η Θεατρική Εταιρεία Replica, μετά την μεγάλη της περσινή επιτυχία για την παιδική της σκηνή «Η ιστορία του Φορτουνάτου», παρουσιάζει για τη σεζόν 2014-2015 την παιδική παράσταση «Ένας Δύσκολος Άνθρωπος». Πρόκειται για μία διασκευή των Ανδρέα Αριστοτέλους και Γιάννη Κλειδέρη, της μοναδικής ολοκληρωμένης σωζόμενης κωμωδίας του Μενάνδρου «Ο Δύσκολος».

ΕΝΑΣ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ 2014-2015

Ελάτε μαζί μας στον κόσμο της αρχαίας κωμωδίας του 316 Π.Χ. και γνωρίστε το  Μένανδρο μέσα από τον πιο  διασκεδαστικό τρόπο!

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Ανδρέας Αριστοτέλους, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Παύλος Θωμόπουλος, Δώρα Μπογιατζή, Γιώργος Τσουρουνάκης, Δήμητρα Μάρακα.

Συντελεστές Διασκευή: Ανδρέας Αριστοτέλους- Γιάννης Κλειδέρης

Σκηνοθεσία: Γιάννης Κλειδέρης Β 'σκην: Μιράντα Τζανακάκη.

Χορογραφίες: Γιάννης Κλειδέρης- Μιράντα Τζανακάκη- Ανδρέας Αριστοτέλους.

Κοστούμια: Replica.

Μουσική σύνθεση, ενορχήστρωση: Παυλίνα Κατσή- Άννα Μουζάκη.

Στίχοι: Ανδρέας Αριστοτέλους- Γιάννης Κλειδέρης.

Σκηνικά: Replica- Λεωνίδας Σαμπάνης.

Φωτισμοί: Γιώργος Λεβεντούρης .

Σκηνοθ Τρέϊλερ: Βασίλης Θωμόπουλος

Περίληψη: Ήρωας του έργου είναι ο γέροντας Κνήμων, που κατοικεί στα βουνά κοντά στη Φυλή, περιτριγυρισμένος από γείτονες τους οποίους αποστρέφεται . Μόνο με ένα πλάσμα μιλάει, την κόρη του και αυτή μαζί με μια  ηλικιωμένη γυναίκα αποτελούν την οικογένειά του. Κοντά στο σπίτι του Κνήμωνα βρίσκεται το σπήλαιο του Πανός, στο οποίο συγκεντρώνονται κατά καιρούς πλήθος εύπορων Ελλήνων που πηγαίνουν εκεί να προσφέρουν τις θυσίες τους. Έτσι, επισκέπτεται το σπήλαιο και ένας πλούσιος νεαρός από τη Φυλή, ο Σώστρατος, που βλέπει την κόρη του Κνήμωνα και την ερωτεύεται. Δεν έχει όμως τρόπο να προσεγγίσει τον μισάνθρωπο πατέρα της, παρά τη βοήθεια που προσπαθεί να του παράσχει ο Γοργίας, ετεροθαλής αδελφός της αγαπημένης του. Ώσπου το φέρνει η τύχη και ο Κνήμων παίρνει το μάθημά του ... θα αλλάξει άραγε χαρακτήρα ο «Δύσκολος» ;;; Ελάτε να το ανακαλύψουμε μαζί ...


Οι παραστάσεις της παιδικής σκηνής ''Ένας Δύσκολος 'Ανθρωπος'' θα πραγματοποιούνται εφεξής μόνο για σχολεία και συλλόγους σε τακτές ημερομηνίες.

 Photo
Photo
Photo

Τοποθεσία

Τα κινηματοθέατρα βρίσκονται στο κέντρο του Αιγάλεω, μόλις 5 λεπτά από το Μετρό. Δείτε αναλυτικές οδηγίες εδώ.

Διεύθυνση

  • Κουντουριώτου 40 - Μυριοφύτου 55, 12242 Αιγάλεω
  • 210-5911390 - 6932982051
  • 210-5911960

Μείνετε συντονισμένοι!

Ενημερωθείτε για όλες τις μελλοντικές θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές, εκδηλώσεις, νέα, ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς!

  Ακολουθήστε μας στο Facebook!
  Newsletter - Διαγωνισμοί!