ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΑ Λ.Κ Ρ.Β.
PITER PAN & TINKERBELL
ΑΡΧΕΙΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ - ΠΡΟΒΟΛΩΝ

Αίθουσα ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

Από 25/10/2014 έως 05/04/2015,κάθε Σάββατο στις 21:15 & κάθε Κυριακή στις 19:00, η νέα κωμωδία του Τόλη Παπαδημητρίου: ''Ποιος φοβάται την Υπατία Καρυωτάκη;'' ανεβαίνει στο θέατρο Ρένα Βλαχοπούλου !!!

Ποιος Φοβάται την Υπατία Καρυωτάκη; Mια κωμωδία του Τόλη Παπαδημητρίου

Χαλάνδρι 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΩΡΑ: 18:15 . ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ είναι προ των πυλών και εμείς βρισκόμαστε στο σπίτι του νεαρού θεατρικού επιχειρηματία Κωνσταντίνου Κάντζα και της ζηλιάρας συζύγου του Υπατίας Καρυωτάκη. 

Με  αφορμή την επερχόμενη αναχώρηση της δεύτερης, ο Κωνσταντίνος σχεδιάζει να περάσει το τριήμερο με την ερωμένη του- δεν τη λες και ξεφτέρι- Τζένη.

Λογαριάζει όμως χωρίς τον ξενοδόχο αφού η δήθεν αριστοκρατικής καταγωγής Μπέμπα (μητέρα της Υπατίας) και η «ξεχασιάρα» γιαγιά κυρα-Πάτρα είναι ήδη καθ 'οδόν.Το μέλλον διαγράφεται δυσοίωνο για τον άπιστο Κωνσταντίνο ο οποίος καλεί την υπηρέτρια Χρυσούλα για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Ένας μυστηριώδης κύριος με .... περίεργες διαθέσεις ονόματι Λέλος Χαραλάς εμφανίζεται για να αγοράσει το σπίτι πάνω στην ώρα και κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα.

Το ένα αναπάντεχο διαδέχεται το άλλο, τα ψέματα δίνουν και παίρνουν και η γιορτινή ατμόσφαιρα καταλήγει να είναι ... όχι και τόσο γιορτινή. Το σίγουρο είναι ένα και όπως λέει και το τραγούδι: «απόψε κάποιος θα χαθεί! ».

 Το θέατρο Ρένα Βλαχοπούλου παρουσιάζει τη νέα κωμωδία του Τόλη Παπαδημητρίου , «Ποιος Φοβάται την Υπατία Καρυωτάκη; », που έρχεται να καυτηριάσει τα ελαττώματα και τις νευρώσεις του σύγχρονου νεοέλληνα, να μπλέξει πρόσωπα σε καταστάσεις-κυκεώνες και τελικά να σας κάνει να  κλάψετε από τα  γέλια. Είστε ολοι καλεσμένοι, λοιπόν, να ζήσουμε το χρονικό μιας νύχτας ,η  οποία θα μας επιβεβαιώσει το ήδη γνωστό: Tα Χριστούγεννα είναι μέρες αγάπης, ζεστασιάς kai τρυφερότητας. Ό, τι πρέπει για μια οικογένεια.... αλλά όχι για τη συγκεκριμένη.

Παίζουν:  Ελένη Βρακά, Ζέτα Λιάλιου, Μιχαηλία Μουσάκου, Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου, Τόλης Παπαδημητρίου, Αντώνης Στάμος

στο ρόλο της κυρα-Πάτρας  η Τιτίκα Σαριγκούλη

Σκηνοθεσία: Τόλης Παπαδημητρίου

Κινησιολογία: Σίμων Πάτροκλος

Υπ.Επικοινωνίας: Άντζυ Νομικού.

Θέατρο Ρένα Βλαχοπούλου, Κουντουριώτου 40, Αιγάλεω και Μυριοφύτου 55 (5 'από μετρό) Τηλ:. 210-5911-390, 6932-982-051 Διάρκεια: 130 (με το διάλειμμα) Παραστάσεις: Σάββατο στις 9:15 μ.μ, Κυριακή στις 7:00 μ.μ

Τιμές:. Γενική είσ . 12 ευρώ, Φοιτ / Άνεργοι 8 ευρώ, Ομάδα Συλλόγων & ΚΑΠΗ 8 ευρώ         Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo