ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΑ Λ.Κ Ρ.Β.
All Good?
ΑΡΧΕΙΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ - ΠΡΟΒΟΛΩΝ

Αίθουσα ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ

Μια φορά κι έναν καιρό, στο λαμπρό κάστρο μιας μακρινής χώρας, ζούσε ένας πρίγκιπας. Εάν και είχε ότι επιθυμούσε η καρδιά του, ο πρίγκιπας ήταν κακομαθημένος, εγωιστής και σκληρόκαρδος. Μία χειμωνιάτικη νύχτα, θα εμφανιστεί στο κάστρο μία μάγισσα, που ζητά καταφύγιο και ως αντάλλαγμα θα του δωρίσει ένα τριαντάφυλλο. Όμως, εκείνος θα αρνηθεί.. Η μάγισσα, για να τιμωρήσει την αλαζονεία του πρίγκιπα,του κάνει μάγια και τον μεταμορφώνει σε ένα άσχημο τέρας. Θα του δώσει, όμως, έναν καθρέφτη για να βλέπει τι

Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ

γίνεται έξω από το κάστρο του, αλλά και το τριαντάφυλλο, που εκείνος αρνήθηκε να το πάρει.Τα μάγια θα λυθούν, αν το τέρας καταφέρει να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Τα πέταλα από το τριαντάφυλλο θα πέφτουν, με το τελευταίο να πέφτει στα 21α πρώτα του γενέθλια. Αν, λοιπόν, δεν το καταφέρει αυτό, τότε τα μάγια θα κρατήσουν για πάντα….Ένας πραγματικός ύμνος στην αληθινή αγάπη παρουσιάζεται μέσα από μια υπερπαραγωγή, με μοναδικά αυθεντικά κοστούμια, που μας ταξιδεύουν στην εποχή της Πεντάμορφης και του Τέρατος. ‘’Ντυμένο’’ με πρωτότυπη μουσική, επιβλητικά σκηνικά και πολλές εκπλήξεις. Γέλιο, φαντασία, παιχνίδι και πολλά μαγικά μέσα από μια ιστορία γεμάτη αξίες για όλη την οικογένεια!

ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ : Μπέσυ Μάλφα

Η εταιρεία Θεατρική Διάδραση έχει ειδικότητα στις διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά. Στόχος της είναι να δίνει στα παιδιά την ευκαιρία για μια βιωματική εμπειρία στο θέατρο, μέσα από την συμμετοχή τους στην ιστορία που ξετυλίγεται μπροστά τους, και να νιώθουν το ευχάριστο αίσθημα της επίτευξης που συμβάλλει στην ανάπτυξη εμπιστοσύνης στον εαυτό τους.

Συντελεστές:
Κείμενο - Σκηνοθεσία: Νίκος Λημνιός
Βοηθός Σκηνοθέτη - Χορογραφίες: Νάντια Αντωνίου
Σχεδιασμός Φωτισμού:                    Δημήτρης Χύτος
Σκηνογραφία:                                   Κωνσταντίνος Σπύρος
Κατασκευή Κοστουμιών:                  Σύλια Δεμίρη
Παίζουν: Νάντια Αντωνίου, Κωνσταντίνος Πλώτας, Ιορδάνης Ιωαννίδης ,Νίκος Λημνιός

Διάρκεια: 70’ (χωρίς διάλειμμα)
Οι παραστάσεις απευθύνονται σε ηλικίες 2-10 ετών.

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6980 79 84 69

ΚΥΡΙΑΚΗ 28/05/2023

ΩΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 11:30 

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 10,00€